Kurum Adı : Öğretmen Evi ve Akşam Sanat Okulu
WEB Adresi : http://tasovaogretmenevi.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mah. Mustafabey Cad. No8 05800/Taşova/AMASYA

VİZYON
"İstiyoruz ki... Öğretmenlerimizin; mesleki ve kültürel gelişmelerine,hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına , birbirleri ile tanışmalarına , kaynaşmalarına ve dayanışmalarına , sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına , aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına , ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içende olunmasına , öğretmenlerimiz tarafından tercih edilen bir kurum olabilmek ve katkı sağlayabilmek."

MİSYON
"Biz... Öğretmenlerimize, hizmet içi eğitim faaliyetlerine eğitim merkezi veya yardımcı birim olarak gerekli desteği sağlamak, hizmet içi eğitim faaliyetlerine katılanların kültürel ve çevre gezilerine, faaliyetlerin açılış ve kapanış törenlerine, benzeri organizasyonların yürütülmesine yardımcı olmak, öğretmenlere yönelik olarak mesleki konularda kurslar, paneller, çalışma toplantıları düzenlemek ve işletmelerde meslek uygulaması kapsamında mesleki ve teknik öğretim okul ve kurumları öğrencilerinin beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlamak için varız."

Öğretmen Sayısı : 0
Rehber Öğretmen Sayısı :
Öğrenci Sayısı : 0
Öğretim Şekli :
Ders Başlama ve Bitiş Saati :
Derslik Sayısı : 0 Atölye-İşlik Sayısı : 0
Fen Laboratuarı Sayısı : 0 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 0
Resim Sınıfı Sayısı : Müzik Sınıfı Sayısı :
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (1 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 1